کیف چرم دست دوز - ۰۹۱۴۵۶۶۴۷۳۴ - کسری داکیومنت

کیف چرم دست دوز – ۰۹۱۴۵۶۶۴۷۳۴

کیف و محصولات چرم دست دوز بنیادی:

کیف و محصولات چرم دست دوز بنیادی فعالیت خود را با رویکرد تولید محصولات دست دوز چرمی با کیفیت آغاز نمود است. توجه به کیفیت بالای چرم و یراق آلات مصرفی و در نهایت محصولات از دستور کارهای مهم چرم دست دوز بنیادی است. از ویژگی های منحصر به فرد محصولات چرم بنیادی دست دوزبودن آنها می باشد که باعث کیفیت، اصالت، دوام و ماندگاری این آثار هنری در دراز مدت نیز شده است. شما همین الآن می‌توانید به پیج اینیستاگرام کیف و محصولات چرم دست دوز بنیادی (Charm_Bonyadi@) در ارتباط باشید یا با شماره تماس ۰۹۱۴۵۶۶۴۷۳۴ تماس بگیرید.

تا ضمن دریافت مشاوره ای دقیق و متناسب با نیاز خود انواع مختلف کیف چرم دست دوز را که مخلوطی از دو عنصر طبیعی و فوق‌ العاده اصیل و با کیفیت هستند را مطابق با میل هر سلیقه و در هر سن و سالی را سفارش دهید. ما برای تکریم و اعتماد سازی هر چه بیشتر شما مشتریان محترم، محصولات خود را با یکسال گارانتی و ۱۰ روز عودت کالا ارائه می نماییم. چرم دست دوز بنیادی مفتخر است تا با رونق تولید و حمایت از نیروی کار ایرانی و مصرف کننده گرامی، سهمی در چرخه اقتصادی این مرزو بوم داشته باشد.

کیف، وسیله‌‌ ای بسیار مهم در زندگی هر شخص است که در طول روز به صورت دائم از آن در حال استفاده است. این وسیله به عنوان یک اکسسوری بسیار مهم در تیپ و استایل یاد می‌شود؛ به همین دلیل چرم و بخصوص دست دوز بودن یک کیف، می‌تواند در پوشش شما تاثیر بسزایی داشته باشد. مدل‌های کیف چرمی دست دوز از مباحث بحث برانگیز در بازار مد روز به شمار می‌روند؛ چرم در زمان‌های گذشته کاربردهای متفاوتی داشته، ولی با گذر زمان به یکی از پرطرفدارترین مواد اولیه برای صنعت پوشاک تبدیل شد.

کیف چرمی دست دوز به مرور زمان تبدیل به یکی از اکسسوری‌ های با دوام و مناسب شده به همین سبب در خیلی از ‌استایل‌های راه خود را پیدا کرده است. کیف چرم دست دوز علاوه بر تیپ و پوشش شما، می‌تواند ظاهری آراسته را برایتان به ارمغان آورد و در جمع دوستان و آشنایان برای شما جلوه‌ای زیبا داشته باشد. علاوه بر آن بانوان می‌توانند با استفاده از این اکسسوری، استایلی بسیار جذاب را برای خود رقم بزنند.

کیف چرم دست دوز بنیادی:

کیف و محصولات چرم دست دوز بنیادی فروشگاه آنلاین فروش محصولات چرمی دست دوز و باکیفیت است که با کنار هم قرار دادن چرم و کار دست، سعی در به نشان کشیدن هنر ناب دست هنرمندان ایرانی را دارد. شما در این مجموعه انواع مختلف کیف‌های چرمی مطابق باسلیقه انواع خانم‌ها از نوجوان تا میان‌ سال و از پیر تا جوان را خواهید دید و به‌ راحتی می‌توانید مطابق باسلیقه خود هرکدام را که می‌خواهید در هر طرح و رنگی که می‌پسندید، سفارش دهید از انواع:

  • کیف چرم زنانه
  • کیف چرم زنانه مجلسی
  • کیف دستی چرم زنانه
  • کیف دوشی چرم زنانه
  • کیف کمری چرم زنانه
  • کیف اداری چرم زنانه
  • کیف کراس یا همان کیف کج چرم زنانه
  • کوله پشتی چرم دخترانه و زنانه و …
  • انواع کیف چرم مردانه
  • انواع کیف اداری چرم مردانه
  • کیف دوشی چرم مردانه
  • کیف کج چرم مردانه
  •  کیف دستی چرم مردانه
  • کوله پشتی چرم پسرانه و مردانه و …

همه و همه را پیشنهاد می‌کنیم در کیف و محصولات چرم دست دوز بنیادی تجربه کنید.

کیف چرم دست دوز بهتر است یا چرخ دوز؟

کیف چرم دست دوز:

کیف یک اکسسوری جذاب و جدانشدنی از خانم‌ها و آقایان به شما ر می‌رود. جنس‌های زیادی همچون پارچه، جیر، کتان و غیره وجود دارند که برای تولید کیف از آن‌ها استفاده می‌شود، اما بهترین و پرطرفدارترین کیف‌ها از چرم تولید می‌شوند. در این‌ که مزایای چرم طبیعی بسیار بارزتر و بیش‌تر از چرم مصنوعی است شکی نیست و از دیرباز استفاده از چرم طبیعی طرفداران زیادی داشته و دارد. در مورد محصول چرمی هم صرف‌نظر از مرغوبیت و اصالت مواد اولیه تشکیل‌ دهنده آن، کیفیت تولید هم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

همان‌طور که میدانید محصولات چرمی همچون کفش، کیف و … از نظر نوع تولید به دو دسته دست دوز و ماشینی (چرخ دوز) تقسیم می‌شوند. در دنیا معمولاً خرید کیف چرم دست دوز به کیف چرم چرخ دوز ترجیح داده می‌شود و به همین دلیل در این مقاله قصد داریم اطلاعات کاملی نسبت به کیف چرم دست دوز و تفاوت آن با کیف چرم چرخ دوز در اختیار شما قرار دهیم. از سوی دیگر شما بعد از مطالعه این مقاله از تفاوت میان چرم دست دوز و چرخ دوز ازنظر طول عمر، قیمت، نحوه تولید و بسیاری از موارد دیگر مطلع خواهید شد. درنتیجه پیشنهاد می‌کنیم تا پایان همراه ما باشید.

بررسی تفاوت‌ های کیف چرم دست دوز و چرم ماشینی:

هر شخص در هنگام خرید کیف چرم به یک دوراهی خواهد رسید و این سؤال را از خود خواهد پرسید که: کیف چرم دست دوز بخرم یا ماشینی و چرخ دوز؟

حال اگر قصد دارید اطلاعات کاملی را نسبت به تفاوت میان کیف چرم دست دوز و کیف چرم ماشینی به دست بیاورید بهتر است بقیه مطلب را با دقت بیشتری مطالعه کنید.

تفاوت در نحوه تولید:

اولین مبحث که در این محتوا قصد داریم مورد بررسی قرار دهیم تفاوت در نحوه تولید کیف چرم دست دوز و کیف چرم ماشین است. توجه داشته باشید که تمام مراحل تولید کیف چرم ماشینی با استفاده از ابزار آلات صنعتی همچون چرخ‌ خیاطی و به‌ صورت کاملاً خودکار انجام می‌شود. در مقابل نحوهٔ تولید کیف چرم دست دوز کاملاً متفاوت است؛ زیرا تمام مراحل تولید کیف چرم دست دوز به‌ صورت دستی انجام می‌شود. محصول دست دوز حاصل هنر و دسترنج یک صنعت‌ کار و دوزنده ماهر است که توسط سوزن و نخ یا چسب و با دستان خود تکه‌ های چرم، قدک و یراق‌ آلات را به هم پیوند می‌زند تا یک اثر شگفت‌آور تمیز و بی‌عیب و نقص تحویل دنیای پیرامون خود دهد.

تفاوت کیف چرم دست دوز و ماشینی از نظر طول عمر محصول:

مطمئناً یکی از فاکتورهای بسیار مهم و حیاتی در خرید کیف چرم که بایستی برای همگان حائز اهمیت باشد، طول عمر و کیفیت آن است. این نکته را در نظر داشته باشید کیف‌های چرم دست دوز دارای طول عمر بیشتری نسبت به کیف‌های چرم ماشینی هستند. شاید برای شما سؤال پیش بیاید که چرا طول عمر کیف چرم دست دوز بیشتر از کیف چرم ماشینی است؟

در جواب باید بگوییم کیف چرمی که توسط چرخ دوخته می‌شود، با توجه به سازوکار چرخه‌ای خیاطی صنعتی یک‌ لایه نخ  – معمولاً نازک – از زیر کار رد می‌کند و با ایجاد سوراخ‌هایی در چرم لایه نخ بالایی را به لایه نخ پایینی گره می‌زند. سوراخ‌هایی هم که توسط ماشین در چرم ایجاد می‌شوند ریز و منعطف هستند و درنتیجه گره ایجاد شده در دو نخ پایین و بالا آن‌ قدر هم که فکرش را بکنید سفت از آب در نمی‌آید برای همین اگر دوخت ماشینی از کناری باز شود، عمدتاً به‌راحتی تا انتها خواهد رفت!

برخلاف آن، روند دوخت در کیف‌ های چرمی دست دوز کاملاً متفاوت است. چرم برش خورده توسط ابزارآلات سوراخ‌ کاری شده، روی پایه سوار می‌شود و به دست صنعت‌ کار و دوزنده با یک نخ پیوسته سفت و قطورتر گره‌های محکمی در دور محصول ایجاد و یراق‌آلات به هم دوخته می‌شوند. همین نکته ظریف و قابل‌ تأمل است که تفاوت عمده‌ای در طول عمر محصول دست دوز نسبت به چرخ دوز ایجاد می‌کند.

چرا کیف چرم دست دوز و کیف چرم ماشینی از لحاظ قیمت با هم تفاوت دارند؟

همان‌ طور که می‌دانید قیمت کیف چرم دست دوز بیشتر از کیف‌ های چرم ماشینی است. این نکته را در نظر داشته باشید که برای تولید کیف چرم دست دوز تمام مراحل از جمله برشکاری، الگو کشی، دوخت و غیره توسط یک انسان انجام می‌شود و معمولاً ماشین‌آلات در مراحل دوخت کیف چرم دست دوز دخالت چندانی ندارند. دقیقاً این مسئله است که باعث می‌شود تا مدت‌ زمان بیشتری صرف تولید کیف چرم دست دوز شود. یکی از دلایل اصلی تفاوت قیمت بین کیف چرم دست دوز و کیف چرم ماشینی مدت‌ زمانی است که صرف تولید آن شده است. دلیل دوم هم کیفیت دوخت کیف‌های چرم دست دوز است که آن‌ ها را نسبت به نمونه ماشینی متفاوت‌ تر و گران‌ تر و لاکچری تر می‌کند.

کیف چرم دست دوز مناسب چه افرادی است؟

این سؤال یکی از متداول‌ترین سؤالاتی است که توسط بسیاری از افراد مطرح می‌شود. شایان‌ ذکر است بدانید که کیف چرم دست دوز و کیف چرم ماشینی از لحاظ ظاهری تفاوت زیادی با یکدیگر دارند. معمولاً فردی که در خرید محصولات چرمی خبره است و تجربه دارد، به‌ راحتی می‌تواند تفاوت بین دست دوز یا ماشینی بودن آن را تشخیص دهد.

اینکه شما بخواهید بین چرم دست دوز و کیف چرم چرخ دوز یا ماشینی یک نمونه را انتخاب کنید، به سلیقه شما بستگی دارد؛ اما امروزه با پیشرفت صنعت محصولات در مدل‌ های بسیار زیادی چه در حوزه چرخ دوز و چه دست دوز تولید می‌شوند که دربرگیرنده هر سن و سالی هستند. این نکته که بگوییم محصولات چرمی دست دوز مناسب سنین بالاتر است و به درد جوان‌تر ها نمی‌خورد، دیگر در این دنیا نکته‌ای کاملاً به‌ گزاف است.

چرم، ماده ای طبیعی، بادوام و منعطف است که از دباغی پوست خام جانوران، به‌ ویژه گاو به‌ دست می‌آید. فرایند دباغی، پوست فساد پذیر را به یک مادهٔ طبیعی پایدار، دایمی و انعطاف‌ پذیر برای کاربردهای گوناگون تبدیل می‌کند. چرم در تلفیق با چوب، پایهٔ فناوری باستانیان را شکل می‌داده‌ است. صنعت چرم و صنعت خز با هم متفاوت‌ اند. این تفاوت از اهمیت مواد خام مورد استفاده در هر کدام پیداست.

مواد خام مورد استفاده در صنعت چرم، محصولات فرعی صنعت گوشت هستند؛ در حالی‌که گوشت ارزش بیش‌تری از پوست دارد. مواد خامی که در صنعت خز به‌ کار گرفته می‌شوند، ارزش بیش‌ تری از گوشت دارند و به همین خاطر گوشت به عنوان یک محصول جانبی تلقی می‌شود.

از چرم برای ساخت محصولات متنوعی از قبیل:

  • کفش
  • لباس
  • کیف
  • جلد کتاب
  • مبلمان
  • و …

استفاده می‌شود. چرم می تواند طبیعی و از حیوانات و یا به صورت صنعتی تولید شده باشد.

کاربرد چرم:

چرم، کاربردهای مختلفی دارد. اما استفاده از چرم در ساخت کاپشن، کیف و کفش بیشتر است. کاربردهای چرم پوشاک مانند:

  • شلوار
  • کراوات
  • دستکش
  • کت
  • کاپشن
  • کفش
  • کمربند
  • کیف چرم
  • جاکلیدی
  • کمربند
  • و …

رنگ آمیزی چرم:

چرم در دنیا به دو شیوه کلی تولید می‌شود؛ یا با استفاده از مواد کرومی، یا با استفاده از مواد گیاهی (وجیتال). در روش نخست (کرومی)، فضاهای بین‌سلولی سطح پوست خام با استفاده از مواد شیمیایی کرومی رنگ‌ دهی می‌شود. شیوه استفاده از مواد کرومی از شیوه‌های سنتی تولید چرم است و تا سال‌ های اخیر، عمده چرم تولیدی جهان با همین روش تولید می‌شد. اما امروزه در اروپا و آمریکا نه تنها استفاده از این روش ممنوع شده‌ است، بلکه محصولات چرمی‌ ای که با چرم‌های کرومی تولید شده‌اند، اجازه حضور در بازار این کشورها را پیدا نمی‌کنند و عمدتاً برای مصرف در کشورهای جهان سوم تولید می‌شوند.

تاریخچه چرم در ایران:

به هنر چرم‌سازی سنتی در ایران سراجی می‌گویند، از این هنر در تولید انواع:

  • کیف
  • کفش
  • کمربند
  • زیورآلات
  • زین اسب
  • تزیین صندوق‌ های قدیمی در ایام گذشته

استفاده می‌شده و از قدیم به اشخاصی که به این کار مشغول بودند، سراج می گفتند. در ایران نوشته‌ هایی مربوط به پس از حملهٔ مغول، از خواجه رشید الدین، نشانگر آنست که تجارت چرم و پوست در ایران پررونق بوده‌ است، این اسناد گواه شهرت برخی شهرها مانند تبریز و شیراز در این دوره است. در دورهٔ قاجار، همدان مرکز مهم تولید نوعی چرم، معروف به «چرم همدانی» بوده‌ است، که از پوست گوسفند تهیه می‌شد.

در سال ۱۲۶۷ از جمله کارهایی که امیر کبیر به نمایشگاهی در لندن فرستاد، پوست بوده‌ است. به علاوه در این دوره صادرات پوست و چرم، از اغلب شهرهای ایران به روسیه و عثمانی و هند رونق بسیار داشت. علاوه بر همدان، شهرهای تبریز و اصفهان نیز در تولید و صادرات چرم سهم به‌ سزایی داشته‌ اند. اولین کارخانه چرم سازی ایران در سال ۱۳۰۸ شمسی در شهر تبریز بنا شد و پس از آن در همدان، تهران و اصفهان نیز کارخانه‌ هایی تأسیس شد.

در سال ۱۳۱۱ نخستین کارخانه ماشینی و مدرن چرم سازی در همدان توسط اردشیر یگانگی بنیان گذاشته شد. تاریخ فعالیت واقعی صنعت چرم سازی در ایران را باید از تاریخ فعالیت صنعت چرم در همدان محاسبه کرد. از آن پس این صنعت به تدریج در کشور توسعه یافت به گونه‌ای که تعداد کارخانه‌ های چرم سازی از یک کارخانه در سال ۱۳۱۱ به ۲۲ کارخانه در سال ۱۳۲۲ افزایش یافت.