شرکت فنی مهندسی ایمن آسای آذر تبریز خدماتی از قبیل:
- اجرای لوله کشی گاز (خانگی و صنایع)
- تهیه و طراحی نقشه های ساختمانی
- اخذ پروانه ساختمانی
- انجام امور مربوط به نظام مهندسی
- اخذ پایانکار و تفکیک واحد
- تهیه و ارائه ی نقشه UTM یو تی ام و خدمات نقشه برداری و تفکیک اراضی
- تهیه و ارائه ی انواع نقشه های ماهواره ای در سال های مختلف
در خدمت هم وطنان خود می باشد. اکانت اینیستاگرام شرکت فنی مهندسی ایمن آسای آذر تبریز: mosa_zolfi@

ایمن آسای آذر تبریز با چه هدفی شکل گرفت؟
پس از سالها تحصیل و کسب تجربه و مهارت در زمینه آموزش دانشگاهی، اجرا، طراحی، نظارت، تجربیات وافر و … در سطح پروژهای عمرانی بخش خصوصی و دولتی مهندس موسی زلفی و تیم مجرب خود بر آن شدند که در قالب یک شرکت مهندسی به امور تخصصی در زمینه ساخت و ساز با رویکردی نوین بپردازند که این گروه امیدوار است به لطف پروردگارو با بهره گیری از دانش فنی و تعهد کاری خبره ترین مهندسان کشور بتواند قدمی کوچک در راستای اهداف خود بردارد.
شرکت فنی مهندسی ایمن آسای آذر تبریز با بنیادی مهندسی و دانش محور با پشتوانه تجارب و دانشی که از دوران ساخت تا بهره برداری و توسعه پروژهای خود بدست آمده و با ماموریت تخصص، پشتیبانی و توسعه فناوری صنعت مهندسی (ساخت و ساز) کشور در خدمت هم وطنان خویش می باشد. به امید ایرانی آباد. انشالله.

مهندس!
مهندسی استفاده از روشهای علمی برای طراحی یا ساخت است. مهندسی به کارگیری علوم با استفاده از قوانین طبیعت و فیزیکی به منظور ساخت و طراحی مواد، ساختارها، ماشینها، ابزار و سامانه ها یا پردازش ها است. شخصی که در رشته مهندسی تحصیل کرده است را مهندس مینامند. مهندسی عمران یکی از شاخههای مهندسی است، که به طراحی، نگهداری و ساخت سازههای طبیعی و مصنوعی شامل
- جاده ها
- پل ها
- کانال ها
- سد ها
- ساختمان ها
- و سازه های مختلف دیگر
میپردازد. مهندسی عمران، پس از مهندسی جنگ، قدیمیترین نظام مهندسی بهشمار میآید و امروزه مهندسی عمران، حد واصل مهندسی نظامی و مهندسی غیرنظامی محسوب میگردد.

- مهندسی محیط زیست
- مهندسی ژئوتکنیک
- مهندسی زلزله
- ژئوفیزیک
- ژئودزی
- مهندسی حمل و نقل
- علوم زمین
- علوم جوی
- منابع آب
- مهندسی قانونی
- مهندسی شهری
- مهندسی هیدرولیک
- علم مواد
- مهندسی سازههای دریایی
- مدیریت سواحل
- نقشهبرداری
- مهندسی سازه
از جمله شاخههای علمی هستند که به بهبود پروژههای مهندسی عمران کمک میکنند. آغاز فعالیتهای مهندسی عمران احتمالاً بین ۴۰۰۰ تا ۲۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح و در مصر باستان و میان رودان بوده است. هنگامی که انسانها زندگی عشایری را رها کردند؛ نیاز به ساخت و ساز جهت تأمین سرپناه پدید آمد. در همان زمان گسترش حمل و نقل به نحو فزایندهای اهمیت یافت و به اختراع چرخ و همچنین آغاز دریانوردی منجر شد. تا پیش از دوران مدرن، تفاوت واضحی بین مهندسی عمران و معماری وجود نداشت و اغلب از این دو عنوان به جای یک دیگر استفاده میشد.